Proectum, srl este o firma de arhitectura si design ce realizeaza proiecte la nivel international in Romania. Firma a fost infiintata de arhitectul Adrian Crisan in anul 2008, impreuna cu alti colaboratori.

            Designerul principal al Proectum srl este arhitectul Adrian Crisan, care coordoneaza toate proiectele de arhitectura ale firmei. Din 1998, arhitectul Adrian Crisan a acumulat o bogata experienta la nivel international, lucrand pentru prestigioase firme de arhitectura din Statele Unite (URS Corporation, Karlsberger Companies, Prime Engineering & Architecture, etc.) colaborand la proiecte deosebite ca si:  Spitalul pentru Copii "Levine's Children Hospital" din Charlotte, Carolina de Nord - Statele Unite, Aeroportul International New Bayiun din Guangzhou - China, "Dell Children's Medical Center of Central Texas" din Austin, Texas - Statele Unite, Aeroportul International Baltimore/Washington din Baltimore - Statele Unite, Aeroportul Port Columbus International, Columbus, Ohio - Statele Unite, All Children's Hospital din St. Petersburg, Florida - Statele Unite, University of Miami din Miami, Florida - Statele Unite etc.

            Arhitectul Adrian Crisan este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania, in acelasi timp fiind arhitect cu drept de semnatura in statele Ohio si Texas - Statele Unite, unde este acreditat NCARB. Din anul 2006 conduce propriul birou de arhitectura Studio A International, LLC in Statele Unite. Pe langa practica de arhitectura, arhitectul Adrian Crisan tine cursuri de Eficienta Energetica a Cladirilor la Columbus State Community College din Columbus, Ohio - Statele Unite.

            Proectum srl aduce pe piata constructiilor din Romania o bogata experienta internationala care se materializeaza in proiecte distincte din punct de vedere a designului si care au un cost redus atat al constructiei cat si al intretinerii. Proiectele sunt concepute tinand cont de principiile dezvoltarii durabile (sustainable) cat si a folosirii in mod rational a resurselor locale, cu consideratii deosebite pentru mediul inconjurator (green).

            Proiectarea in cadrul biroului nostru se face integral, utilizand computere si aplicatii CAD de ultima generatie. Datorita proiectarii in CAD se pot anticipa costurile de constructie cat si costurile de intretinere a cladirii, astfel beneficiarul proiectului are o imagine completa a dezvoltarii, luand deciziile cele mai optime pentru finantarea proiectului. Solutiile exceptionale pe care Proectum srl le dezvolta duc la o crestere a rentabilitatii investitiei (Return on Investment) facute de beneficiar.

            Intre Proectum srl si Studio A International, LLC exista o stransa relatie, in cazul in care beneficiarul ne solicita un proiect international, dezvoltarea se va face prin colaborare intre cele doua firme cat si cu participarea altor birouri de arhitectura din Statele Unite.
                                             

                                    pagina principala     proiecte     servicii de arhitectura